Opiskelu


Koulunkäynti on tärkeämpää kuin jääkiekko, koska opiskelemalla itsellesi ammatin turvaat itsellesi toimeentulon jolla elät loppuelämän. Jääkiekosta taas harva saa toimeentulonsa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö voi harjoitella määrätietoisesti, päinvastoin! Hyvät jääkiekkoilijat ovat useimmiten fiksuja kavereita jotka hoitavat koulunkäynnin hyvin.

On vaativaa urheilla ja opiskella samanaikaisesti. Jääkiekon pelaaminen on hauskaa, eikä koulukäynti aina maistu. Täytyy kuitenkin muistaa, että on välttämätöntä hoitaa myös opiskelu tai koulunkäynti. Opiskelemalla hyvin lisäät mahdollisuuksia myös jääkiekon osalta, sillä koulustasi löytyy varmaan muita jääkiekko-kavereita jolta voit oppia asioita. Silloin kun menet opiskelemaan lukioon tai ammattiopistoon, sinulla on helpompaa päästä sinne minne haluat pelaamaan ja opiskelemaan jos sinulla on peruskoulusta hyvät arvosanat.

Joskus varmasti tuntuu siltä, että on vaikeaa ehtiä tehdä läksyt ja kotitehtävät. Koulun pystyy hoitamaan suunnittelemalla ajankäyttöä paremmin. Hanki itsellesi kalenteri, johon laitat ensin harjoitus- ja otteluajankohdat. Tämän voit tehdä esimerkiksi sunnuntai-iltana viikoksi eteenpäin. Seuraavaksi varaat kalenteristasi aikaa läksyille ja kotitehtäville, ja mieluiten ennen harjoituksia. Jos sinulla on kokeita tulossa, aloita lukeminen ajoissa, niin ettei tarvitse muuta kuin kerrata kokeita edeltävänä iltana.

Jos sinulla on tärkeät kokeet edessä ja joudut jättämään harjoitukset väliin - ilmoita siitä valmentajallesi, jolloin hänelläkin on helpompaa suunnitella harjoitusten sisältöä. Jos joudut olemaan koulusta pois pelimatkan vuoksi ,ilmoitat tästä hyvissä ajoin opettajallesi.

Myös urheilun ja opiskelun yhdistäminen saumattomasti toisiinsa on mahdollista. Miettiessäsi jatko-opintoja peruskoulun jälkeen, on tärkeää huomioida myös tavoitteesi urheilijana. TarU Hockey ohjaa motivoituneet ja taitojen puolesta kehittyneet C2-ikäiset pelaajat TPS:ään, jonka sateenvarjoseura TarU Hockey on. TPS:ssä voit yhdistää Turun seudun urheiluakatemian puitteissa koulunkäyntiisi mm. aamujäätoiminnan omaan arkeesi ja alkaa panostamaan jääkiekkoon kilpaurheilijamaisella tasolla.


   
Lisää uutisia
TarU Hockey
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat