Harjoittelu

Määrätietoisuus

Harjoittele määrätietoisesti niin saat enemmän irti jääkiekkoharrastuksestasi! Määrätietoinen harjoittelu tarkoittaa sitä, että tiedät mitä teet ja miksi. Päällimmäisemä täytyy olla, että pidät jääkiekosta, että se on hauskaa. Määrätietoisuus tarkoittaa myös sitä, että valmistaudut harjoituksiin syömällä ja lepäämällä oikein. Tällöin keskityt paremmin ja opit enemmän. Kuuntele silloin kun valmentajallasi on asiaa, sillä hän haluaa auttaa sinua harjoituksissa kehittymään jääkiekkopelaajana.

Omatoimisuus

Muista harjoitella myös omatoimisesti. Käy ulkona ampumassa niin usein kun ehdit. Käy ulko- tai vapaajäällä luistelemassa ja pelaamassa niin usein kun ehdit. Käy rullaluistelemassa kesäisin. Käy juoksemassa ja hyppimässä portaita hallilla silloin tällöin. Omatoimiharjoittelu on se joka tekee sinusta erinomaisen jääkiekkopelaajan.

Monipuolisuus

Muista harjoitella monipuolisesti. Pelkkä jääkiekko ei ole hyväksi sillä sinun pitäisi myös kehittää lihaksistoasi, tasapainoasi, koordinaatiotasi, nopeuttasi ja kimmoisuuttasi. Tämän kaiken saat automaattisesti kun harjoittelet ja liikut monipuolisesti. Hyvä tapa on harrastaa jotain kesällä, esimerkiksi jalkapalloa, yleisurheilua tai jotain muuta likuntaa. Käy uimassa, pelaa ja leiki kavereiden kanssa. Tämä auttaa sinua sitten talvella kun on jääkiekon aika.   
Lisää uutisia
TarU Hockey
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat