Uusi pelaaja

Tältä sivulta löydät pähkinänkuoressa kysymyksiä ja vastauksia jääkiekon aloittamisen helpottamiseksi. Joukkueissamme on aina tilaa uusille pelaajille. Olit sitten poika tai tyttö, olet aina tervetullut.


Kysymys: Minkä ikäisenä jääkiekon harrastamisen voi aloittaa?

Vastaus: Nuorimmat harrastajamme ovat 3-vuotiaita reippaita luistelukoululaisia. Jääkiekon voit aloittaa silloin kuin sinusta siltä tuntuu. Parhaiten pääset mukaan joko Luistelukoulun tai Kiekkokoulun kautta - joka vuosi toimintaamme tulee mukaan uusia pelaajia lähes joka ikäluokkaan. Mikäli olet 5-vuotias tai vanhempi, voit liittyä mukaan oman ikäluokkasi toimintaan. Ilmoittautuminen tulevaan kauteen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta.


Kysymys: Mitä varusteita tarvitaan alkuun pääsemiseksi?

Vastaus: Kiekkokouluun tullessasi tarvitset luistimien lisäksi kasvosuojuksellisen kypärän, kaulasuojan, hanskat ja mailan. Luistelukoulussa varusteiksi riittävät luistimet, kaulasuoja ja kypärä. Mikäli tulet mukaan ikäluokkien toimintaan (8-vuotias tai vanhempi) korostuu varusteiden merkitys jo alussa. Varusteita on myynnissä käytettyinä esimerkiksi varustekirppiksessä.


Kysymys: Mitä jääkiekon harrastaminen maksaa?

Vastaus: Jääkiekko ei ole harrastuksena sen kalliimpaa kuin monet muutkaan joukkuelajit. Kiekkokoulun kk-kohtainen hinta vaihtelee alle 20-40€ välillä iän mukaan (n. 2-2,5€ harjoitus/peli). Ikäluokkajoukkueen kuukausikohtainen maksu on kuukaudessa n. 50-65€ (n. 4-5€/harjoitus tai peli) riippuen joukkueen budjetista, jonka vanhemmat yhdessä laativat.

Toki varusteisiin saa rahaa uppoamaan, mutta maalaisjärkeä käyttämällä kustannukset pysyvät kohtuullisina. Joukkueiden joukkueenjohtajat ja toimihenkilöt antavat tarkempia tietoja esimerkiksi kausimaksuista. He opastavat myös tarvittaessa varustehankinnoissa.


Kysymys: En osaa pukea ja enkä tiedä varusteista mitään. Mistä saan apua?

Vastaus: TarU Hockey on yhteisöllinen jääkiekkoporukka ja varmasti saat apua muilta vanhemmilta varusteiden kanssa. Voit aina myös kääntyä joukkueen huoltajan, valmentajan tai seuraihmisen puoleen mikäli sinulla on kysyttävää. Voit myös tutustua varusteoppaaseen minkä löydät seuran materiaalipankista.


Kysymys: Harjoitukset alkavat aikaisin ja en ehdi ihan joka kerta tuomaan lastani. Mikä neuvoksi?

Vastaus: Pienempien harjoitukset alkavat klo 17:00, joka voi olla haasteellinen aika työvuoron jälkeen. Ehtimistä auttaa mm. että lapsi pukee osan varusteista jo kotona päälle ennen lähtöä. Harjoituksiin kuljetaan paljon myös kimppakyydeillä ja niiden järjestäminen onnistuu melko usein vanhempien kesken. Välillä voi olla myös kertoja, ettei lapsi ehdi harjoituksiin ja se on ihan ymmärrettävää. Keskustelemalla oman joukkueen valmentaja tai joukkueenjohtajan kanssa asiasta varmaan löydetään ratkaisu että lapsi pääsee mukaan haluamaansa harrastukseen.


Kysymys: Millä tavalla pääsee mukaan toimintaan?

Vastaus: Tulevan kauden 2017-2018 ryhmiin pääset ilmoittautumaan ilmoittautumissivun kautta.

Kauden aikana joukkueen harjoituksiin helpoiten pääset mukaan tulemalla jäähallille oman ikäluokkasi harjoituksiin ja kokeilemalla. Kokeilujakso, n 2 vko, on maksuton ja sen aikana teet päätöksesi jääkiekon jatkamisesta (pelaaja ei ole vakuutettu seuran puolesta kokeilujaksolla). Oman ikäluokkasi harjoitusajat löydät joukkueiden sivujen kalenterista.

Voit tiedustella joukkueen toiminnasta myös suoraan ikäluokista, yhteystiedot ikäluokittain yläpalkin kohdasta yhteystiedot - joukkueyhteydet. Voit aina olla yhteydessä seuran toimihenkilöihin lähettämällä postia tai soittamalla allaoleviin numeroihin.

Toiminnanjohtaja
Luistelu- ja kiekkokoulut, Easy Hockey kiekkokerhot, G-juniorit
Lauri Isotalo
050-3423000
isotalo.lauri(a)gmail.com

Valmennuspäällikkö
F2-C2 juniorit
Marko Mäenpää
0505389051
marko.mae21(a)gmail.com
   
Lisää uutisia
TarU Hockey
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat