Tervetuloa seuraan

TarU Hockey on Liedon Tarvasjoella toimiva jääkiekon ja jääurheilun kasvattajaseura. Seuran tavoite on kehittää ja luoda hyvät jääkiekon harrastus-, osallistumis- ja kilpaurheilumahdollisuudet mahdollisimman monelle lähialueen lapselle, nuorelle ja aikuiselle sekä antaa heille onnistumisen elämyksiä. Päämääränä on kasvattaa nuorten henkisiä, sosiaalisia ja fyysisiä valmiuksia tulevaisuutta varten.

Tasokas valmennus ja erinomaiset jäähalliolosuhteet sekä terveellä taloudellisella pohjalla oleva seura ovat vain ja ainoastaan pelaajiamme varten. Hirviperheemme toivottaa jokaisen uuden pelaajan Liedosta ja ympäristökunnista lämpimästi tervetulleeksi jääkiekon upeaan maailmaan.

Yhteiset Arvomme ovat toimintamme selkänoja. Toimimalla arvojemme mukaisesti joka päivä varmistamme yhdessä seuramme ja lajimme kehittymisen.


TarU Hockeyn arvot

Avoimuus ja yhteisöllisyys
- rehellisyys
- oikeudenmukaisuus
- luottamu
- yhdessä tekeminen

Avoimuus on keskeisessä roolissa, kun puhutaan juniorityöstä. Hyvä ja rehellinen keskusteluilmapiiri kaikkien toimijoiden kesken on erittäin tärkeä. Tietoa pitää jakaa avoimesti ja kysymyksiin pitää saada järkevä vastaus. Tällä tavalla luodaan rehellinen, oikeudenmukainen ja luottamuksellinen ilmapiiri seuraan. Pyrimme tekemään ja päättämään asiat yhdessä.

Kunnioitus
- esimerkillisyys
- sitoutuneisuus
- ylpeys

Kunnioitus seuraa ja lajia kohtaan pitää ansaita. Valmentajat ovat keskeisessä roolissa, kun puhutaan tästä arvosta – olemme hyviä esimerkkejä jäällä ja jään ulkopuolella, sitoudutmme joukkueen toimintaan ja pyrimme luomaan joukkueeseen ylpeyttä seuraa ja lajia kohtaan. Varsinkin tämän arvon osalta myös vanhemmilla on tärkeä rooli olla esimerkkeinä nuorille kiekkoilijoille.

Urheilullisuus
- ammattimaisuus
- tavoitteellisuus
- ryhdikkyys
- urheilijaksi kasvaminen

Urheiluseura pitää totta kai olla urheilullinen. Teemme asioita kunnolla ja ryhdikkäästi, keskustelemme avoimesti joukkueen ja yksilön tavoitteista ja tuemme nuoria kasvamaan urheilijaksi jäällä ja jään ulkopuolella.   
Lisää uutisia
TarU Hockey
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat