Ilmoittautuminen


TRRÖÖÖÖÖÖT!!!

Hirvitorvi rääkäisee ja kutsuu liikkumisen ystävät luoksensa! Laumat kerätään kasaan ja aloitetaan syksyllä uusi laidunkausi. Ilmoittaudu mukaan ja lähde Hirven matkassa uusiin seikkailuihin! Lähdetään lauman matkaan yhdessä koko perheen voimin. Tehdään harrastusta yhdessä! Vaikka hirviemot eivät aina ehdikään, niin hirviperhe pitää huolen että perheen pienet aktiivit viihtyvät ja pääsevät mukaan!


Pikalinkit ilmoittautumiseen


Luistelukoulu (n.2009-2014 syntyneet)

Luistelukoulu lauantai aamuisin. Aloitus lokakuussa 2017

Koko kausi 120€ maaliskuu 2018 asti!

Hirvenpennun ensi askeleet ovat huterat. Sen takia on tärkeää että uuteen maaperään totutaan turvallisessa ympäristössä ja innostavassa ohjauksessa. Hirvet rakastavat liikkumista, joten hirvien omassa luistelukoulussa on myös tilaa leikeille omassa leikkiryhmässä jo vanhemmille pennuille. Luistelukoulun alkeisryhmään voi osallistua oman aikuisen tai vanhemman sisaruksen kanssa.

Lue lisää luistelukoulusta

Ilmoittadu luistelukouluun

Kiekkoeskarin hirvenvasat (2012 ja nuoremmat)

Lauantaisin 10:00-11:00. Aloitus lokakuussa 2017

Koko kausi 120€ huhtikuu 2018 asti!

Hirvenvasat on perheen kuopuksia ja vasta aloittamassa tietään laumassa. Eteneminen voi olla vielä hapuilevaa, mutta pilkkeestä silmäkulmassa huomaa että suunta on oikea. Edessä siintää tavoite onnistua ja niinhän tapahtuu jokaisella kerralla. Jokainen uusi taito tuo iloa koko perheelle.

Hirvenvasat harjoittelee lauantaisin 10:00-11:00 vasojen omalla jäävuorolla luistelukoulun yhteydessä. Harjoitukset alkavat lokakuussa, jotta ehditään kunnolla viettämään kesää, nauttimaan luonnosta ja muista touhuista. Tämän jälkeen onkin aika lähteä yhdessä laidunmaalle nauttimaan talven antimista jääurhelun pariin!

Kausihinta sisältää hirviliigapelit, vakuutuksen ja harjoituspaidan!

Lue lisää 5-9 vuotiaiden lasten jääkiekosta Taru Hockey Tie ja leijonanpolku

Ilmoittaudu kiekkoeskariin


Kiekkokoulun G-juniorit (2010-2011)

Lauantaisin 11:00-12:00 ja arki-iltana 17:00-18:00. Aloitus syyskuussa 2017

Koko kausi 140€ huhtikuu 2018 asti!

Hirvilauman G-juniorit ovat jo vahvasti mukana laumassa. Lauman vahvuus on siinä, että aina on tilaa uusille jäsenille ja jokainen otetaan tasavertaisena mukaan. Hirvilauman nuorimmat pelaajat jo harjoittelevat hirviperheen reviirien välistä mittelöintiä Turun alueen laumojen kanssa. Kaikki kuitenkin tehdään vielä leikin ehdoilla, opetellen ja onnistuen uusissa asioissa.

Hirviperheen pienimmät kilpailijat pääsevät harjoittelemaan kaksi kertaa viikossa, joista toinen kerta on arki-iltana ja toinen lauantai aamuna. Uusi laidunkausi alkaa jo elokuussa, mutta mukaan pääsee pitkin syksyä. Tärkeäähän on, että pikku sarvipäät harjoittelevat monipuolisesti!

Kausihinta sisältää turku- ja hirviliigan pelit, vakuutuksen ja harjoituspaidan!

Lue lisää 5-9 vuotiaiden lasten jääkiekosta Taru Hockey Tie ja leijonanpolku

Ilmoittaudu kiekkokoulun G-junioreihin


Kiekkokoulun F2-juniorit (2009)

Kaksi arki-iltaa ja/tai lauantaisin 11:00-12:00. Aloitus elokuussa 2017

150€ syyskausi, 150€ kevätkausi

Vasoista kasvaa nuoria hirviä, jotka ovat jo ikänsä puolesta valmiimpia mittelemään taidoistaan muiden alueen laumojen kanssa. Ketään ei laumassa jätetä ja kaikki taistelevat toistensa puolesta. Tärkeintä on kuitenkin että jokainen otetaan laumaan mukaan ennen siirtoa omaksi nimetyksi joukkueeksi. Vuosi aikaa kasvaa ja opetella tärkeitä temppuja ennenkuin alkaa hirvisarvet kasvaa!

Kiekkokoulun F2-juniorit pääsevät harjoittelemaan halutessaan yhdessä jo usean kerran viikossa ja heidän taitojensa karttumisesta vastaa oman lauman vastuuuros. Taitoja mitellään säännöllisesti laidunkauden aikana ja kauden aikana opetellaan aitona Tarulaisen hirvilauman jäsenenä olemista omissa edustusasuissaan.

Kausihinta sisältäää turkuliigan pelit, harjoitukset, pelihousut- ja paidan!

Lue lisää 5-9 vuotiaiden lasten jääkiekosta Taru Hockey Tie ja leijonanpolku

Ilmoittaudu kiekkokoulun F2-junioreihinItsenäiset hirvilaumat

F1-juniorit (2008)

2 arki-iltaa n.18:00 ja 17:00 alkavat jäävuorot!

Vihdoin ollaan oman hirvilauman jäseninä ja vielä aidot sarvet päässe! Ikänsä puolesta on aika päästää irti ja kasvaa omaksi joukkueeksi. Joukkueessa on omat lauman sääntönsä joita noudatetaan tasavertaisesti. Taistelureviiri kasvaa ja on aika valloittaa isompia alueita.

F1 juniorit muodostavat ensimmäisen oman pysyvän joukkueen hirviperheeseen. Hirviperheen jäsenet ovat oppineet kuulumaan yhteisöönsä ja taitojen harjoittelu tapahtuu luonnollsella ilolla ja yrittämisellä. Kokoontumisia harjoittelun merkeissä on kaksi kertaa viikossa jonka päälle mitellään alueen muita laumoja vastaa viikonloppuisin.

Kauden maksu määräytyy syksyllä tehtävän joukkueen budjetin mukaan.

Lue lisää 5-9 vuotiaiden lasten jääkiekosta Taru Hockey Tie ja leijonanpolku

Ilmoittaudu F1-2008 junioreihin


E1- ja E2 juniorit (2006-2007) ja vanhemmat juniorit

Tarina jatkuu, lauma voi hyvin ja on vahvempi vuosi vuodelta. Laumaan otetaan koko laidunkauden ajan uusia jäseniä mukaan ja jokainen saa omassa tahdissaan harjoitella talvesta selviytymisen taitoja.

Lue lisää 10-14 vuotiaiden lasten jääkiekosta Taru Hockey Tie ja leijonanpolku

Ilmoittaudu joukkueeseen TÄSTÄ


Kiekkokoulun kiekkokerho ja Easy Hockey kiekkokerho

Hirvet rakastavat pelaamista. Kiekkokerho on ryhmä jossa alueen hirvet kokoontuvat liukkaalle jäälle ja laittavat pelit käyntiin!

Kiekkokoulun kiekkokerho on lasten pelikerho, kuten nuorten Easy Hockey ryhmät. Pelien lisäksi ohjelmassa on leikkejä sekä myös jääkiekon harjoittelua lasten ehdoilla. Kausihinta 120€ sis. vakuutukset

Easy Hockey kiekkokerho on matalan kynnyksen jääkiekkotoimintaa, jolla Taru Hockey haluaa tuoda lajin harrastamisen kaikille mahdolliseksi. Tavoitteena on pitää kulut ja tapahtumamäärät alhaisina. Easy Hockey on hyvä vaihtoehto lapsille jotka haluavat harrastaa jääkiekkoa, mutta se ei syystä tai toisesta ole mahdollista. Easy Hockey sopii myös erinomaisesti usean lajin harrastajalle! Kausihinta 100€ + 39€ Easy Hockey pelipassi/vakuutus


Varusteeksi riittää vakuutuksen edellyttämät kypärä ristikolla ja kaulasuojus sekä tietenkin luistimet ja maila.

Ryhmät
2006-2008 syntyneet lauantai aamupäivällä
2003-2005 syntyneet lauantai aamupäivällä

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ
   
Lisää uutisia
TarU Hockey
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Kategoriat