Leirikirje 2018
29.5.2018 12:47 Uutiset / Rennosti Täysillä kiekkoleiri

Leirikirje 2018 julkaistu!

TERVETULOA!

Maali, syöttö, laukaus, voitto, tappio… Jääkiekko on vauhdikas peli, jonka parissa viihtyvät tytöt ja pojat. Jääkiekko antaa harrastajalleen kokemuksia ja onnistumisen elämyksiä. Pelin ja harrastamisen kautta saadaan uusia kavereita ja opitaan toimimaan uusissa ympäristöissä sosiaalisesti ja muut huomioon ottaen.

Rennosti Täysillä seikkailukiekkoleiri on leiri, jossa tuodaan jääkiekon parhaat puolet esille! Kaverit, yhteishenki, ryhmässä toimiminen sekä itsensä haastaminen. Tavoitteena on tarjota jokaiselle leiriläiselle hieno viikko!!! Näiden lisäksi tavoitteena on oppia myös jääkiekon taitoja sekä kokea pelaamalla oppimisen elämyksiä. Onnistuneen leirin takaavat motivoituneet sekä kokeneet leirivalmentajat, jotka haluavat jokaiselle leiriläiselle unohtumattoman leirikokemuksen.

Olemme valmistelleet leiriä jo puolivuotta ja odotamme innolla sen alkamista. Leiristä tulee jälleen ainutlaatuinen kokemus. Toivottavasti myös sinä olet odottanut sen alkua!


LEIRIN SISÄLTÖ

 • 2 x jääharjoitus/päivä
 • Lounas & välipala
 • Jääkiekkoilijan taitoharjoitukset
 • Maalivahtiharjoitus
 • Lajikokeilut (Käsipallo, frisbeegolf)
 • Muu aktiviteetti (mm.112-toimintapäivä)

HARJOITUSRYHMÄT

Muodostamme leirillä neljä n. 20–25 pelaajan ryhmää ennakkoon ilmoittautumisten perusteella. Ryhmiä muodostettaessa huomioimme ikäluokan, kaveritoivomukset ja arvioidun taitotason. Ensimmäisen päivän aikana tarvittaessa teemme muutoksia ryhmiin ja tämä vain sen vuoksi, että löytäisimme jokaiselle omaa taitotasoa vastaavan ryhmän. Maalivahdit kulkevat ryhmien mukana, mutta heille on varattu oma pukeutumistila. Ryhmät julkaistaan ilmoittautumisen yhteydessä.

SAAPUMINEN LEIRILLE

Leiri alkaa maanantaina 30.7. klo 7:45 – 8.15 ilmoittautumisella Tarvasjoen jäähallissa. Ilmoittautumisen jälkeen on leirin virallinen avaus Tarvashovissa klo 8:20 leiriläisille ja heidän huoltajille. Tervetuloa!

MAJOITUS

Kiekkoleirin majoituskumppani on Herrasmannin maatilamajoitus rauhallisella sijannilla n. 5 km päässä jäähallista. Järjestämme majoittuville kuljetuksen jäähallille ja takaisin päivittäin. Majoittua voit vaikka koko perheen kanssa lasten viettäessä päivät leirillä. Majoituspaikalla ei ole ympärivuorokautista valvontaa leirin puolesta, mutta leirin päivystyspuhelimesta tavoittaa leirijohdon myös majoittumisen aikana. Päivällisen ja iltapalan aikana leirin henkilöstöä on paikalla.

Lisätietoa majoituspaikasta löydät täältä http://www.herrasmanni.fi/ ja leirin sivuilta http://www.taruhockey.fi/joukkueet/2586/uutiset/29...

Majoitukseen kuuluu leiriläisille aamupala, päivällinen sekä iltapala.


PÄIVÄOHJELMA

Päiväohjelma alkaa leirillä n. klo 7:30–8:45 ja päättyy ryhmäkohtaisesti klo 15.00–17.00. Ohjelma julkaistaan ennakkoon kesäkuussa ennen leiriä leirin Internet- ja Facebook sivuilla. Tiedotamme ohjelman julkaisusta erikseen.

VARUSTUS

Jokaisen pelaajan tulee ottaa mukaansa henkilökohtaisen pelivarusteiden lisäksi seuraavat varusteet:

 • oheisharjoituksia varten verryttelypuku, urheilukengät, urheilupaita
 • sadepäivän varalle sadeasu tai vastaava
 • uimahousut maanantai (uintipäivä) ja jokaisena päivänä peseytymisvälineet ja pyyhe
 • sählymaila & pihapelimaila
 • varustehenkari
 • teräsuojat (kaksi ryhmää pukeutuu ulkokopissa ja kumimatolla saattaa olla kiviä)
 • Kela-kortti (onnettomuuksien varalle ja lääkärissä asiointia varten)

HARJOITUSPAIDAT

Leiriläiset saavat leirin alussa oman harjoituspaidan joka jää leiriltä muistoksi. Paidat jaetaan leirihuoltajan toimesta ryhmittäin.

HUOLTO JA VARUSTEIDEN SÄILYTYS

 • Luistimien teroitus (2 € / pari)
 • Varusteiden korjauksiin ja hankintaan liittyvät kustannukset maksaa pelaaja itse.
 • Varusteita voi säilyttää pukukopissa koko leiriviikon

RUOKAILUT

Ruokailut tapahtuvat ryhmittäin jäähallin neuvottelutilassa. Jokaiselle leiriläiselle on varattu lounas ja välipala. Toivottavasti ilmoittautumisen yhteydessä olet muistanut mainita erityisruokavaliosta. Ruuan leirille toimittaa Liedon lihakauppa. Allergioissa ole yhteydessä isotalo.lauri@gmail.com.

VAKUUTUS

Leiriläisellä tulee olla jääkiekkoliiton kautta voimassa oleva sporttiturvavakuutus tai oma henkilökohtainen urheilun/jääkiekon kattava tapaturmavakuutus.

VALOKUVAAMINEN JA TIETOJEN KÄSITTELY

Päivitämme leirin aikana kuvia leiriltä internet sivuille sekä leirin FB-sivuille. Mikäli et halua, että lapsesi näkyy leirikuvissa, niin ilmoita siitä etukäteen.

Käytämme leiriläisten tietoja leirin välttämättömiin rekistereihin, tiedotukseen ja valmentajien ryhmälistoihin. Emme välitä listoja eteenpäin ulkopuolisille.

KAHVIO & OSTOSRAHA

Jäähallin kahviosta voit hankkia pieniä varusteita kuten eristysnauhaa, luistinnauhaa yms. pientä "jääkiekkotavaraa". Kahvio on auki koko leirin ajan n. 8:00–17:00 palvellen leiriläisiä ja harjoituksia seuraavia vanhempia.

Leiriläiset saavat ottaa ”karkki- ja jäätelörahaa” leiripäivään 3€/päivä.

VANHEMMAT

Vanhemmat voivat seurata jääharjoituksia, oheisharjoitteita ja otteluita oman mielensä mukaan ja kiekkoleirin alussa tapahtuva infotilaisuus on tarkoitettu myös vanhemmille. Vanhemmat voivat avustaa pukukopissa pienimpiä junioreita oman ryhmän vastuuvalmentajan ohjeiden mukaan.

LEIRIMAKSU

Ensimmäiset osallistumismaksut on lähetetty 19.6.2018. Jälkeen ilmoittautuneiden maksut lähetetään ennen leirin alkua.

Jos maksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, leiripaikka annetaan jonossa seuraavana olevalle pelaajalle ja varaus mahdollisesti raukeaa. Lääkärintodistusta tai ym. todistusta vastaan leirimaksu voidaan palauttaa.

PÄÄTÖSTILAISUUS

Leirin päätöstilaisuus alkaa torstai 2.5.2018 klo 15:00 Tarvashovissa.

YHTEYDENOTOT

Kiekkoleiriä koskeviin tiedusteluihin vastaa Lauri Isotalo 050-3423000. Sama numero toimii myös päivystyspuhelimena leirin aikana. Tavoitat helposti myös sähköpostilla.

Leiritunnelmia

Päivitämme leirin aikana internet sivuja johon lisäämme tietoa, kuvia ja tunnelmia leirin aikana. Sivut löytyvät osoitteesta www.taruhockey.fi . Löydät meidät myös facebookista. www.facebook.com/rennostitaysilla

Leirin kotisivuille päivitetään infoa leiristä kesäkuun ajan!


Terveisin,

Lauri Isotalo

Leirin johtaja

050-3423000

isotalo.lauri@gmail.com


   
Lisää uutisia
Rennosti Täysillä kiekkoleiri
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat